Onze passie voor goede grond

Een gezonde bodem, daar begint het bij Tasty Blooms mee. Onze planten groeien in een bodem waarover we hebben nagedacht.

Zoals je ook plofkippen hebt, bestaan er ook plofplanten. Dat zijn planten die als een razende zijn gegroeid door een flinke dosis kunstmest. Vaak zijn ze niet al te sterk. De planten van Tasty Blooms zijn in een kunstmestvrije aarde geteeld. Schone producten uit een schone omgeving.

Die aarde is ook niet zomaar een potaarde. Het is een heel gezonde grond (met een balans van alle voedingsmiddelen die planten nodig hebben om vitaal te worden en sterk te blijven.

Alchemist

Kweker Casper heeft de afgelopen jaren een eigen uitgebalanceerde teeltaarde ontwikkeld. Dat deed hij door veel mengsels te maken en monsters naar een special laboratorium te sturen. Hij was als een alchemist op zoek naar de ideale mix. Door verschillende groepen planten in verschillend samengestelde aarde te bestuderen (kon Casper ontdekken waar planten het goed op doen.

Passie voor bodem

Nog altijd sleutelt de kweker aan de ideale aarde en kan hij er uren over vertellen. Grond is zijn passie. En dat merk je weer aan de planten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Ontvang 4x per jaar de seizoensupdate van Tasty Blooms
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.